ACTUALITAT JULIOL 2024

SUMAR, MITJÀ PROPI DELS SEUS SOCIS 

SUMAR estava pendent d’un recurs davant el Tribunal Suprem que havia de resoldre sobre la possibilitat que SUMAR continués gestionant la residència Can Comelles d’Esparreguera.

La Sentència 1205/2024 de 4 de juliol de 2024 del Tribunal Suprem valida SUMAR i ens dona estabilitat i seguretat per a continuar gestionant els nostres serveis. 

LA POBLA DE SEGUR I SANTA EUGÈNIA DE BERGA 
 

En el mes de juliol els ajuntaments de La Pobla de Segur i Santa Eugènia de Berga han confiat a SUMAR la gestió dels seus equipaments per a gent gran. La residència i centre de dia de la Pobla de Segur i el centre de serveis d'àmbit rural de Santa Eugènia de Berga tindran els serveis de qualitat i el model d'atenció centrada en la persona de SUMAR.

 

 

INICI PROJECTES NEXT GENERATION  


Hem signat els contractes per al desenvolupament de les dues iniciatives de SUMAR que compten amb la subvenció del Fons Europeu Next Generation

Projecte ACPPNG, atenció centrada en la persona per a residències de gent gran, amb l'empresa Nexus / Spain.

Projecte “Punt d’accés multicanal”, per millorar l‘accés de la ciutadania als Serveis Socials, amb l'empresa Iterem. 
 




 

MILLOREM LA SEGURETAT I SALUT LABORAL


Gràcies a les mesures de prevenció que estem aplicant i a les formacions sobre prevenció de riscos laborals que s’estan realitzant tant a serveis centrals com als centres i serveis que gestionem, hem reduït els accidents laborals durant el primer semestre de l’any, tot i l'ampliació de la plantilla.

Agraïm la implicació de l'equip de SUMAR. Tots plegats fem de SUMAR una empresa més segura.
 

 

 

ASSEMBLEES A RESIDÈNCIES 


Les residències de Cassà de la Selva i Ribes de Freser han celebrat unes assemblees amb les persones treballadores dels centres, convocades per l’Àrea de Desenvolupament i Gestió de Persones de SUMAR, amb la presència del director general. L’objectiu és poder explicar a l’equip els projectes que s’estan desenvolupant des de l’àrea que impliquen uns beneficis per al personal de SUMAR, així com altres aspectes laborals. També ens ofereixen una oportunitat per rebre comentaris, suggeriments i inquietuds dels membres del nostre equip.

 

AUDITORIA DEL SERVEI DE PREVENCIÓ PROPI 


La normativa vigent estableix que hem de disposar d’un servei de prevenció propi. Recentment, hem tingut l’auditoria legal del servei, realitzada per una empresa externa i en la qual hem tingut un informe favorable. L'informe destaca com a punts forts que disposem de la programació anual de les diferents activitats i per centres, la bona integració de la prevenció dins SUMAR i la conscienciació per part dels responsables.

 

 

SERVEI D'INTERVENCIÓ SOCIOEDUCATIVA DE VACARISSES
 

A SUMAR gestionem el Servei d'Intervenció Socioeducativa de Vacarisses contribuint d'aquesta manera a la tasca que es realitza a l’Espai d’Infants. Finalitza el curs, un any ple d’activitats ben diverses, des de tallers artístics fins a sortides al bosc i al nucli de Vacarisses, passant per les activitats compartides amb les famílies per celebrar aniversaris i festivitats anuals.

 

 

WEBINAR "L'OAP I EL SAD"
 

En el mes de juliol hem organitzat una sessió online específica per a les persones treballadores del SAD, en la qual es va explicar què és l’OAP, per què aquest nou servei, quin és el funcionament i quin tipus de consultes es poden realitzar, amb exemples de consultes que poden sorgir des de les professionals del SAD.